Hälsning till CC

CORNELIA! Vad du än gör för dumt ikväll, så MATA FÖR ALLT I VÄRLDEN INTE HAMSTERN!


Syskon


Min bror och jag ska ha lite sköna människor här ikväll, kommer bli fint. Dags att göra i ordning!

Valbog 2009


Om jag kunde ta mig tillbaka till den här dagen skulle jag inte tveka en sekund. En utav de bättre dagarna, på alla vis. För det var så grymt värt.

IF IT MEANS A LOT TO YOUAlltså. Det här är en riktigt, fruktansvärt, stört bra låt.

Isabelle Rälsen Gustafsson


Bellen fick tandställning idag, och ack ack. Inte trodde jag att man faktiskt kunde vara snygg med skrot fast-limmat i käften, men det kunde man visst. Jag skämde bort både henne och rälsen med stört goda halstabletter. Puss på Isabelle Rälsen Gustafsson.

Johan Palm

Isabelle och jag, träffade Palm på tåget. På vägen in lyckades vi nudda grabben båda två, sedan såg vi honom planka och pilla i näsan från vår spanar-plats i bakre vagnen.

Västervik.


HAHA, alltså det här är helt klart bland det roligaste som har hänt mig. Kaos precis hela tiden, precis överallt. Så himla underbart. Vart för husvagnen oss i år?

Gult


Jag är kär i mina gula hängslen och Alice tycker att de är fula, så allting är precis som vanligt! (Notera att jag har gula strumpor också, lite fint va Berthil?)


Livet


Jag mår så fruktansvärt bra just nu. Trots detta kan jag inte undvika att många säkerligen tycker att jag är egoistisk som skriver eller säger en sådan sak. Men varför alltid prata om allt det negativa? Varför inte vinkla om det hela och försöka se att det kanske inte är så farligt trots allt. Jag kan till och med känna att jag blir rädd, får jag må såhär bra? Är det okej? När kommer bakslaget? Kanske behöver det inte finnas något bakslag. "Ge så ska du få. Sök så ska du finna."

Glass


Årets första Cornetto Jordgubb blev uppäten ute i solen på Jonson!

Fyra timmars hål

Den stora, fina håltimmen på tisdagar har blivit lite utav min favorit-tid. Helt ensam, mitt på dagen, hemma. Åt nyss upp min pasta med mozarella och körsbärstomater, den gjorde nog tisdagen ännu bättre.

Knokk & OneRepublicMaria Montazami

" Gör dig fin för din man och för de i affären och på gymmet, det är mitt tips. "


You are.


Underbara dag.

Surprise!


Fem minuter innan vi som var i Moldavien skulle gå in till kyrksalen för att berätta om vår resa rusar världens finaste Habo-bor in och jag fick krama sönder världens finaste Hilda Pilda!

Alice i sina drömmar...


HAHAHAHAHA, har tjejen ovan bredvid mig i soffan. Jag dör lite.

Bellen.

På tal om fina människor.


För mig är du speciell.

Fina helger.


Helg är någonting fint. Extra fint efter en vecka med diverse inlämningar och definitivt extra fint då den kommer spenderas med fina människor.

I'll be watching you... Lyddan...

För några sekunder sedan tittade pappa ut ifrån köket och gjorde I'll-be-watching-you mot mig utan att säga ett ord.
Haha, jag har världens sötaste pappa!


Datorfritt.

Nu är det dags igen. Jag tar en paus ifrån internet nu och när naturkunskapsprovet är inlämnat imorgon lägger jag datorn åt sidan helt i några dagar. Puss!

Everlasting, never ending.

A thousand times I've failed, still your mercy remains. And should I stumble again, still I'm caught in your grace. My heart and my soul, I give you control. Consume me from the inside out, Lord. Let justice and praise become my ambrace, to love you from the inside out. Everlasting, your light will shine when all else fades. Never ending, your glory goes beyond all fame. And the cry of my heart is to bring you praise, from the inside out. My soul cries out, to you.

Cornelia Carlin....

..... hon är sjutton år, sjutton år i staden där hon växte upp och så, märker hon hur fort det går!

GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN SNYGGING! I love you Vise.

Om 16 veckor......FRIZON!

Trasiga jeans.

Idag har jag trasiga jeans. Varför? Jo, efter engelskaprovet ska jag springa runt med Isabelle på stan innan vi ska springa vidare till simhallen för att livrädda varandra. Sen ska jag springa vidare till Alice för att hänga med lite sköna människor hela kvällen. Till sist åker jag nog hem och lägger mig i min säng, men då åker jeansen av.


Klassikern!

Det går bara inte komma ifrån att det är såhär min bror alltid ser ut i bilen på vägen hem ifrån Jönköping.

70-års kalas!

Sitter hemma hos morfar i Jönköping efter en en lång lördag med 70-års kalas och födelsedagsfirade mitt i natten när vi fick från sjuttonde april till artonde. GRATTIS PÅ 70-ÅRS DAGEN MORFAR! Helt klart den finaste 70-åringen på jorden.

Ungefär såhär såg det ut igår:

Barn behöver kärlek.

I natt drömde jag att jag var på ett barnhem. Barnen där sa till mig att det enda de i framtiden vill göra är att ta hand om andra barn och ge dem den kärlek som barn behöver, den kärlek de själva aldrig fick.

Som Tamara gjorde i Moldavien. I byn där hon växte upp har hon nu byggt en kyrka, ett öppet hem för att ge barnen i byn den kärlek som barn behöver, den kärlek Tamara själv aldrig fick.


Stan, glass, pommes och skoskav


Efter skolan hängde jag och bruden ovan ett x-antal timmar på stan. Vi premiär käkade till och med glass med pommes för 2010 och nu värker fötterna, men det var det värt!

Lite typiskt sådär...


Haha, varför känns detta som en typisk Gabbe, Erik och Pekka grej? Hmm... Gissar att "man blir som man umgås" även gäller med självgodhet. Nu är det helg!


Bertha.


Jag

älskar

dig

fining.


11° +


Blått


Jag är lite kär i detta.

Mr. Magkatarr

Fick avbryta denna dag på grund av min vän Mr. Magkatarr som hälsar på mig ibland. Nu har mamma kommit hem med massor tabletter och grejer så nu blir det nog bra!

Hard work, work!

JAG HAR ETT SOMMARJOBB! Känns helt okej. Wooooooho!


De är rikare.

Jag vet inte riktigt vad det är. Jag kan inte sätta fingret på det.

Men på något sätt känner jag mig tom och rastlös efter att ha befunnit mig i Europas fattigaste land i en vecka.

På utsidan och materiellt sätt är de Europas fattigaste. Men dessa människor är nog rikare på kärlek än någon annan.

Jag trodde det var jag som skulle hjälpa dem, människorna i Moldavien. Men det är de som har öppnat mina ögon.

Alice in Wonderland

Idag hängde jag lite med Cornelia på eftermiddagen. Vi åkte in till staden och såg Alice in Wonderland i 3D. Den var stört-bra och efter en vecka ifrån varandra hade vi rätt kul ensamna på tredje raden i Cina. Efter filmen tog vi en sväng till Hemmakväll där jag dansade runt lite innan Cornelia kom på att hon glömt sin katt på bion. Tillslut kom vi hem nöjda båda två.

En obeskrivlig vecka, ett minne för livet.

Nu är jag hemma med tusentals tankar och upplevelser som säkerligen kommer ta ett bra tag att bearbete. Det här har varit den finaste veckan och resan i mitt liv. Jag finner inga ord.

Vi kom till huvudstaden på torsdag eftermiddag där vi stannade över natt innan vi åkte ut till byn Paicu. I denna by finns inget rinnande vatten, ingen dusch eller toalett, men detta var inget problem alls. Den kärlek och tacksamhet jag fått se hos alla människor i alla åldrar går inte att sätta värde på.Övergångs-gubbarna vara bara så stört bäst. Kolla hur han smyger!

Vattnet är gränsen mellan Moldavien och Rumänien. Jag passade på att filosofera.

RSS 2.0