I AM LOSING YOU FOREVER

Nu sörjer jag. Min fina, älskade Dell är nerpackad och in-tejpad i en brun kartong. Tänk vad mycket vi gick igenom tillsammans, min Dell och jag.

Hehe... Ta mig på orden, jag sörjer.

090531

Jag har besök av Cornelia och Felicia... Vi skulle läsa böcker på spanska men vi ska baka och lyssna på det här istället... Kom igen, kom igen!

SOME LIKE IT HOT

Alltså, idag köpte jag en alldeles för dyr Smoothie. Den var pytte-liten och min pappa gick 28 kronor i back. Inte bra...

Dock måste jag bara tillägga att damen här nedan är helt sanslöst snygg
-inga gränser. Så berätta för mig nu.. Hur har du lyckats Isabelle?!

BY YOU ALONE

Såhär kan de se ut en fredagkväll när Jensen sitter hemma med sin dator:
Hehehe

090530

En familj minus två i Gränna.
AWAY FROM HERE I'LL BE

"Sorgen och glädjen, de vandrar tillsammans,
medgång och motgång här tätt följes åt.
 Alla har sitt, hårt eller blitt."

-En tid som redan är förbi kan inte raderas.


YOU HAVE BEEN JENSENADED

Det här är Jensen när han sitter ensam på en stenmur:


Det här är Jensen när han kastar sten:


Det här är Jensen när han blir smygfotad:


Det här är Jensen ifrån en annan vinkel:


Det här är Jensen när han letar efter mina kakor:


Om du klickan här kommer du få se Jensen på youtube.


090529

Jag skrev mitt sista prov i grundskolan för några timmar sedan. Tänk när  vi kom till den där främmande skolan i sjuan och vågade knappt andas ifall någon utav niorna skulle hoppa på en (överdrivet). Jag var inte glad i att behöva gå i en okänd skola i malmslätt i tre år.. Ingen direkt skolbuss fick vi heller (?!). Nu är det snart slut, och utan den här tiden skulle ingenting vara sig likt. Nu i efterhand kan jag bara vara tacksam över att jag hamnade där jag hamnade.


BELL + LYDIA = GENETIK


Hoppas inte att våra mutationer går i arv..


OLD LADY BLACKBRID FLIRTS

Det verkar som om jag har förlagt min Marilyn Monroe skiva när vi flyttade. Hon är ganska så soft att lyssna på när man städar... Tack vare spotify kan jag med ett leende på läpparna städa igen! Just nu lyssnar jag på den här, den är rolig.


Det är galet vad hon är vacker.


090528Nu finns det 32 drömmar i mitt kök.

NICE TRY JENSEN

Jensens stekarlista - Jag rättar:
1. Sitt i solen - Ganska självklart                                                                                
2. Ha solglasögon - Han man glajjer medan man solar blir man vit runt ögonen..
3. Va naken - Inga kommentarer..
4. Dricka cola - Helt okej
5. Bränn - Stek

Tyvärr blev det inget stek eftersom Jensen gick in... Då började det regna.
(Är du nöjd nu Jensen?!)

090527

Tanten är tillbaka... Hon fällde Jonsson.
Cornelias kompis Max ifrån stan var här idag, han var cool.  Han klättrade upp i Odal och var nära på att bryta benen när han skulle hoppa ner. Men cool som denne Max är gick allting bra.
Nu måste jag läsa om genetik.. Visste ni att en kromosom består av en DNA-molekyl som består av flera gener?

FEEL ME SOMEHOW

... När jag kom till Isabelle blev det molnigt. Men vi käkade mina kakor och pluggade mot garaget i alla fall. Dock började det regna efter ett tag, så vi tog på oss regnjackor och plaskade i vattenpölar.


Igår blev jag skadad så första hjälpen i naturen kom; Isabelle.


090526

Alltså, det är typ sommar ute. Vad exakt gör jag då? Bakar. I väntan på bättre tider.. Kanske inte riktigt, men jag väntar på att Isabelle och Felicia ska komma hem så att vi kan steka (och plugga).


I GOT LOVE THAT I CAN'T HIDE


Nu är det på riktigt.

090524

Morfar, farmor och farfar har varit hos mig och ätit kakor.
Det var trevligt och de är söta.

SOMEDAY IF EVER YOU LOVED ME YOU'D SAY, IT'S OKEY


It's okey to be angry and never let go, 
it only gets harder the more that you know.
When you get lonley if no one's around,
you know that I'll catch you when you're falling down.


SHOT ME DOWN AS I FLEW BY

Lite små-kär sådär va..

ALL THAT I KNOW
Imorgon ska jag ha kak-kalas.


090523

Jag kollade på Pearl Harbro igår. Den var bra och skådespelarna är snygga.
Så jag tror att jag ska kolla på den nu igen.

Åtta minuter senare: Jag ångrade mig, jag ska baka istället. Pearl Harbro får vänta till ikväll.

090521


Även idag får bilderna stå för min dag. Plus en prommenad med Isabelle också, alltså gå, gå, gå idag också. Gissa om jag har ont i fötterna? Tre blåsor också, men helt klart värt det.


090520
Vi gick till Berg idag.

STAY INSIDE THE SHADES OF LOVEFärdig! Frysen är nästan redan full med alla choklad cupcakes jag gjorde förra veckan, därför gjorde jag mini-cupcakes idag (smart-child). Anledningen till att jag bakar är att jag har bjudit hit morfar, farmor och farfar på söndag. Men det där är bara min täckmantel, jag älskar att baka.

SMILE, I'LL TAKE A PICTRUE

Vi var i skolan 50 minuter, sedan fick vi åka hem för Roffe,
så vi hade pick-nick.Humor!

090519

Vi fick sovmorgon idag igen, så jag lyssnar lite på Måns... Vilket jag skulle kunna göra hela dagen eftersom det ser ut att vara ganska så kallt där ute..
Nej, nu måste jag gå!


LIVET


Mamma köpte jordgubbar och jag tog fram min glasflaska med mjölk.

I CAN FORGIVE MYSELF

Mamma skjutsar nu Gabriel till sin flicka och pappa har precis blivit bra i sin rygg så nu är han ute och bygger på altanen igen. Så lilla jag lyssnar på musik. Förresten är det inte lite konstigt att det alltid blir mega-fin kväll efter en mega-regnig dag? Jag tycker om när kvällssolen skiner in genom fönstret.


Ja, det är jag som är Lydia. Utan tvekan.


SOMETIMES THEY GOTTA HOLD ON


Jag har gjort det igen. Men vi slutade faktiskt tidigare idag för ovanlighetens skull. Om man kan ha det för slappt i skolan så är det precis det vi har just nu. Plus att vi varken imorgon eller på onsdag har några lektioner.

Musik just nu: Lazee feat. Neverstore som precis övergick till Yellowcard.
(Ja, understruket är länkar.)

090518

Är det inte lite sådär extra underbart att börja veckan med regn? Hmm... Jag har i alla fall sovmorgon så jag ska inte klaga. Men nu måste jag knyta mina skor.. Skulle bara lyssna lite på Måns innan jag går.

NEVER TURN MY BACK TO YOU

Även om söndagar är veckans segaste dag så tycker jag om det. Det är skönt att bara kunna få vara och ta minutrarna som de kommer. Därför ska jag nu ut och springa innan jag lägger mig och läser "14 år till salu", den verkar hemsk..


SING A MILLION SONGS TO MAKE YOU SMILE

Jag har lyssnat på samma låt nu alldeles för länge tycker mamma. Men jag sitter här och drömmer mig bort lite medan Måns sjunger en kärleksförklaring till mig. Jag ska nog gifta mig med honom, det vore inte helt fel.


Efter ett tag började jag se såhär kär ut.


090517

Norges national dag firar jag med lyssna på snubben som vann eurovision song contest igår, Alexander Rybak. Killens röst är inte lite mäktig..

Igår:

They can push me off the edge but I won't deny you.

DOWN ON MY HEAD

Ni skulle bra gärna vilja veta va?
Mohaha.

I CAN'T REMEMBER WHY
Kolla vad glada Isabelle och Felicia är över att få vara med mig! Tro det eller ej, men det är nog mackan de är skeptiska emot, förhoppningsvis. Töserna ovan fick med sig både ett och annat hem medan mitt konto fick vila lite.
Nu lyssnar jag på Yellowcard. Ni med Spotify borde ta och klicka här.

090516

När jag vaknade i morse tänkte jag "Ooh noo. Nu kommer jag missa tåget". Min räddning blev när jag såg att klockan bara var 04.54, så jag somnade om.
Pigg och vaken sitter jag nu här och väntar på att klockan ska bli 11.07 så jag kan hämta upp Isabelle på min cykel Jonsson, tanten har fortfarande smyg-punka. Jag skulle lika gärna kunna sagt att jag ska åka in till stan med tre snygga vänner, men nu fick ni en liten historia på köpet.Tre - snygga - (bästa) vänner. Med glass, ha ha ha.

FLY THROUGH MY DREAMS

Plankstek kan vara livets grej... Mamma också. Nu när jag kom hem tände hon ljus och gjorde te.

090515

Jag och min kära Isabelle har underskattat oss själva. Faktum är det att vi är smartast i klassen. Därför fick vi två stora chokladkakor och ett geni-spel idag av våra lärare, passande va? Vi är klassens bevis på att blonda flickor är smartare än andra. Jag måste bara ge ett litet tack till den brunhåriga Mikke som kanske hade lite med det hela att göra. Men det jag ville komma fram till var att vi är smarta och det ville lärarna med.

Ja, jag äter mörk choklad, och.. Ja, jag är sensuell.

AND I WONDER HOW THINGS GONNA BE


ä n t l i g e n

090514Snygg-Nelia och jag åkte in till stan för att fika och sola, vilket vi gjorde också. Nu har jag party (lyssna) här hemma. Glöm inte kolla en extra gång på första bilden, hur söt? Så söt!

ALL I NEED IS ALL I HAVE

V
Ä
N
S
K
A
P

Inte illa med studiedag imorgon och mitt hår är fortfarande ljust.
Tänk vad livet kan vara enkelt ibland.

090513


Mamma kom hem med nytt shampo till mig idag. Pappa skrattade och sa att han tyckte det såg ut som en klocka. Jag ska snart springa upp till duschen och prova det. Jag hoppas bara innerligt att jag inte kommer ut grön-hårig eller att jag tappar allt hår. Annars har jag tagit tabletter mot migrän och sovit.

THAT'S BETTER?


Smaka?

AND SHE'LL DO IT ONCE AGIN


Det är svårt att sluta när man väl har börjat... Nu håller de på att svalna, sedan ska bara glasyren och strösslet på. Den här gången blev de även mycket snyggare!

090512

Jag kom precis hem ifrån Isabelle. Vi slutade tidigt idag och firade det med mariekex och glass (och Pontiak), innan vi började göra massa dumheter. Men innan dumheterna hann vi ligga på mattan och lyssna på spotify. Då lilla Arvid säger i reklamen att han gillar spotify för att de har alla Lordis skivor började det hela bli lite läskigt..


Jag lockade håret idag, men det syntes inte när jag satte upp det.. Konstigt..

RABARBER

När morfar var här i helgen tog han med sig massor med rabarber så nu är det fart på mamma. Rabarberpaj hit och rabarberkräm dit. Men lite fler sommarkänslor lockar det faktiskt fram och mamma är söt när hon arbetar i köket.


090511

En måndag utan vanliga lektioner är aldrig fel. Vår klass har haft sexualkunskap hela dagen och gjort lite allt möjligt. Ganska så roligt om ni frågar mig, våran klass är väldigt öppen om det mesta... Annars har jag pluggat till det nationella-provet i fysik imorgon.
Förresten är det om en månad 11 juni, då är det sommar och vi slutar nian!


Såhär ser man ut när man är kär!


IN SIX BAGS
Vi har precis haft familjen Eidergren här. Det var ett tag sedan och det var trevligt, mycket trevligt.

090510Stockholm, Stockholm, Stockholm. 

090509

Jag är tillbaka och jag är fortfarande vid liv! Jag har vaknat till lite mer nu efter en dusch men mina fötter är inte glada på mig just nu. Tunnelbana hit och tunnelbana dit, gå hit och gå dit. Men jag ska nog flytta in i en utav lägenheterna i ett utav de charmiga husen mitt i Stockholm när jag blir stor.. När jag blivit rik.

Vi var först på två studiebesök på dagens nyheter, (expressen) och naturhistoriska museét innan vi åkte till Gröna Lund. Det var ungefär det fredagen gick åt till och nu idag gick vi på stan tills tåget hem gick, vid två.

WHEN I GIVE YOU THE EYE

Okej, nu åker jag faktiskt på riktigt! Ska bara knyta mina skosnören först... Lite Marilyn Monroe är ju inte fel såhär på morgonen; Bye, bye baby!


090508

För en timme sedan vaknade jag och nu åker vi snart!
(Man skulle nästan kunna tro att det där rimmar, men det gör det inte..)


Det firar vi med denna oerhört charmiga bild. Jag har alltid sagt att jag har störst, right?

CAUSE YOU'RE EVERYWHERE TO ME

Nu åker vi om 9 timmar och 38 minuter för att vara exakt. Därför ska jag ta en kopp te med mamma nu innan jag lägger mig. Imorgon går jag upp så pass tidigt så jag hinner skriva ett inlägg! Hoppas jag.


090507

Nu har jag packat det som går att packa. Det mesta måste jag använda innan det kan läggas ner, ingen sovmorgon imorgon inte. Men det spelar ingen roll, vi kan sova på tåget om vi vill. Pepp!
Världens bästa mamma fyller 43 år idag och för varje år som går blir hon bara snyggare och snyggare, inte illa att ha den talangen! Förhoppningsvis går den i arv... Därför låste vi in henne i sovrummet och när hon äntligen fick komma ut blev hon allt glad.


Den finklädda flickan är jag och mina skor är vita igen!

AWAY FROM THAT EMPTY APARTMENT


Cornelia-Cool är sjuk så det är ganska så lugnt i skolan just nu förutom maskeringstejpen. Idag var hon så pass sjuk och hade så pass tråkigt att hon länkade till min blogg ifrån hennes populära bilddagbok. Därför har nu idag fler än någonsin varit inne här. Jag kan redan nu ana vad ni fått för uppfattning om mig och det är precis sådan jag är också. Så grattis till er, ni har fattat rätt!
Och ni, glöm inte att le.

DON'T GIVE MASKERINGSTEJP TO TOKARPSBARN


Såhär blir folket i skolan när någon tar fram en rulle med svart maskeringstejp. Kollar bara på Martin på första bilen som ligger fast-tejpad i en bänk som vält. Till vänster är det Jocke som har hela foten inlindad och fick då lite problem med att gå. Längst ner har vi den gamla klassikern, Andreas kände sig insperared (?) av dagens historia prov kanske...

090506

Hej hopp! (Fortsättningen på meningen kan ni)
Det ösregnade medan vi hade slöjd idag, men nu är det sol igen. Mig gör det ingenting att det regnar lite nu i mitten på veckan varken här eller i Stockholm. Det betyder fasktiskt att det antagligen inte kommer regna i helgen, vilket i sin tur betyder att det kommer vara sol när vi är  i Stockholm (pepp, pepp, pepp). Jag sitter faktiskt och skriver ner lite nu vad jag ska ha med mig och mamma krymper ihop mina jeans nu i tvättmaskinen. Lite fåfäng får man faktiskt vara, jag blev ju kallad Holma idag hallå?!


Uppfattat?

WHEN I SEE THE WAY YOU LOOK

Om man kollar ut nu ser det precis ut som en kväll på sommaren. Allting är liksom grönt nu och då luktar det sommar. Annars har jag nu sovit och pluggat till histora-provet imorgon så nu är jag pigg. Egentligen är det inte så smart att sova på eftermiddagen för då blir det lite problem på kvällen. Men sova är ingenting som roar mig förutom när benen knappt håller för att stå på. Så varför inte vara uppe hela natten istället? Jag behöver nog sommarlov, jag behöver nog sluta den där sista terminen i grundskolan.


Du kommer dansa din sista dans.


090505

Jag klippte håret för första gången på ett halvår efter skolan idag, det märktes. Alla klyvna toppar och spretiga hårstrån är nu borta och jag känner mig som en ny människa. Nästan i alla fall. Annars för er som undrar ser håret precis lika dant ut som innan. Jag har varken klippt av det, färgat det eller permanetat det. På tal om permanent, kommer någon ihåg det? Hehe, det var en liten nitlott men jag ser det som en erfarenhet. Förresten tyckte mormor att det var fint!


ÄR VI SLÄKT ELLER ?

Du är skapligt cool grabben så jag har gjort muffins till dig och hjärnan bakom det du har på dig är samma hjärna som är bakom muffinsen... Min bror det där.

I GIVE A LITTLE BIT OF MY LOVE TO YOU

Nu får alla snälla barn komma och äta muffins hos mig!

WE CLIMB A STEP EVERY DAY


Jag ska leta upp kanske jordens bästa film, The Notebook. Han är snygg, hon är snygg och de är kära i varandra. Jag är till min förvåning fortfarande kär i det mesta. Även om mitt huvud värker, jag ska vila lite tror jag. Eller kanske baka muffins till Gabbe, han gillar ju sånt och medan dem är i ugnen kan jag leta upp filmen. Låter ganska bra tycker jag.

090504

Jag har idag exakt en månad kvar tillsammans med min Dell. Vi har gått igenom mycket tillsammans denna dator och jag... Nevars, skärmen är så slapp så jag vet inte vad jag ska ta mig till det är bäst att han får vila i frid. Därför sitter jag och går igenom allting jag samlat på mig genom åren. Ett patetiskt inlägg om min dator, kul va ? Smile bitch.


snyyyyft.


KOM IGEN CORNELIA VAD SKULLE VI ANNARS GÖRA?

Hahaha, vet ni vad? Jag har en ganska så cool vän, hon är störd på köpet också... Med andra ord knäpp. Snygg är hon med och hon vet hur man släpper loss. Kåt är bara förnamnet på denna underliga varelse. Jag menar, det finns ju ändå bara en Cornelia Carlin!

(Du är bäst-bäst-bäst och snygg-snygg-snyggast)


TRY TO GET TO YOU

Lyssna här.
-Släng er i väggen vad Yellowcard är bra.


YOU AND ME INSIDE

Det här börjar bli en vana.. I like !

090503
Cornelias stadsbo-kompisar tog sig ut till landet igår och det firade vi med att grilla på ett berg. Saftkalas med choklad och...... bröd? Man tar ju vad man har och det mesta går faktiskt att grilla!
Annars har även denna söndag varit lugn och det kommer den fortsätta att vara. Det behövs.

WE'RE BRINGING SEXY BACK

Jag sitter hemma hos Cornelia men hon äter tillsammans med sin familj och deras tyska gäst. Jag tycker att han är lite läskig för han förstår inte ens vad vi säger. Fast han tycker nog att vi svenska är läskiga också, jag hade inte varit så road över att vara ensam svensk i Tyskland, holy bananas! Förutom tysken har vi käkat godis, tränat våra färdigheter inför kommande tider och dansat ovanligt snyggt.
MÅLBROTTET-BOYS-MUSIK

Hahaha, Isabelle hittade jordens låt på sin lillebrors skiva. Ännu en målbrottet-grabb som sjunger en kärleksförklaring. Låten finns till och med på spotify, det säger ju allt. För er som inte har spotify finns den här. Sedan finns ju den här och den här. Jag är lite töntig, men det får man vara ibland. Speciellt om man heter Lydia Dumberg (made by holk-otto), jag måste ju leva upp till mitt namn!


Jag är typ lite kär i allting just nu.

090502
Jo men alltså, jag är kär... i min yoghurt... och jag tycker om mina smoothies med min yoghurt i... och så har vi fått våra omtalada klass-tröjor. Men det där med att vi är attraktiva gäller egentligen bara två av oss tjugofem. Nu var jag kanske lite elak, men ni övriga kan få vara de icke-aktiva.

BABY, BABY WHY CAN'T WE JUST STAY TOGETHER


När det händer, är det här det händer.
Valborg var värt.

HERE AND NOW

Jag tog bort alla inlägg ifrån 2008. Det kändes bäst så eftersom de rent ut sagt sög och var tråkiga och patetiska. Annars har jag kommit på att jag har gjort bort mig. Man lever bara en gång men ändå ska det vara så svårt att ta tag i saker, illa.


090501

Nu är det maj och det är oerhört tur att det är en röd dag idag.

Men igår var det skola som vanligt och istället för vanlig idrott åkte vi ut på landet och red. Jag tror inte jag ska rida så mycket mer i mitt liv än de tillfällena jag redan haft. Isabelle där emot var skill.RSS 2.0