TODAY IS YOUR DAY

Det är ju faktiskt så att det är 16 år sedan en väldigt speciell flicka föddes idag... Jag kan bara tacka för att hon finns och för sjuttioelfte gången säga: GRATTIS ! .. till min kära vän Isabelle. 


Alla borde få ha en vän som du.

090328

Kvart över åtta trippade jag iväg med lite tårta som blev över hem till Isabelle. Vi fick ner en varsin bit innan vi åkte iväg till skolan. Tre lektioner en lördag för att föräldrarna ska kunna få vara med och kolla hur vi har det och sedan får vi en dag ledig, ganska så bra faktiskt. Isabelle och jag hade inga föräldrar så efter skolan åkte vi in till stan och satte oss på Weyne's och åt lite innan Isabelle shoppade loss. Mitt kort fick vila, tur det...

Ja, vi är coolast och ja, vi är bäst.


SURPRISE BABY

Busigt värre blev det alltså, men det var nära på att gå åt skogen. Tillslut kom Isabelle innanför dörren, party-hatten på och tårtan stod på bordet men framför allt, mycket vacker sång! Kanske inte... Men det är ju tanken som räknas och tårtan var grymt god.Ser ni party-hatten Isabelle har på sig? Cornelia och jag hade självklart likadana... Rosa med en grön krokodil på och för säkerhets skull står det "Crocodile" på så att ingen ska tro att det är en häst. Smart va ?

.... För att alla ska vara säkra på att de sett hatten ser den ut precis såhär:

MORE THAN I COULD SAY

En så enkel och vacker människa som ville alla väl. Som ställde upp och ordnade för att alla skulle må bra. Det går inte en dag utan att tankarna läggs på dig. Jag vet att du finns precis här hos mig, det vet jag, ändå är det tugnt och saknaden är så oerhört stor. Du skulle ju vara med när jag slutade nian och du skulle sitta där på första bänkraden när jag gifter mig. Jag vet att du ser mig, jag vet att du är hos mig och jag vet att vi kommer ses igen. Och vet du vad mormor? Du är min ängel.

090325

Våffel-dagen är här och idag har Isabelle fått höra allt detta tjat om de där våfflorna som mamma skulle göra när vi kom hem. Nu har jag precis ätit våfflor och det tar nog ett bra tag innan jag äter det igen, eller inte (mohaha).
En helt vanlig dag i skolan förutom det nationella provet i engelska som vi inte gör allt för ofta. Efter skolan åkte jag in till stan där jag träffade på lite olika människor, bland annat Joel som jag inte träffat på allt för länge. Han har fullt upp med att åka bort förstår ni... När Sofia landade på trädgårdstorget gick vi fort till Barista för att köpa på oss en varsin chai latte (varning, varning). Till våran förvåning hann vi med bussen och vi kom i tid till kyrkan där vi skulle sjunga lite igen. Tycker jag om att sjunga eller tycker jag om att sjunga? Jag tycker mycket om att sjunga och vi hade riktigt kul.


Jag hade apelsin på mina våfflor och det var gott.

TIME FOR CHANGES

Behöver jag ens säga någonting? För varje dag som går är vi ett steg närmre den där helt stört underbara årstid. De där drygt nio veckorna man är helt fri och bara kan göra vad man vill är snart här!


Kolla Bells bruna kropp! Pepp, pepp, pepp!

090321

Jag vaknade redan vid sju i morse och kunde inte somna om. Jag låg kvar ett tag innan jag fick suget av att gå ut, vädret är helt underbart idag. Jag tog till min egen förvåning på mig träningskläder och gick ut för att spring, vilket jag också gjorde. Sedan tog jag en lång dusch och när jag var klar hade mamma och pappa gjort iordning frukost. Jag är så otroligt tacksam över livet och allting jag har omkring mig.

Nu ska jag åka till Ikano med mamma innan jag försvinner till Tallboda för att hjälpa den nyinflyttna Alice att packa upp!


Världen ler åt dig så le tillbaka.


THESE ARE THE SPECIAL TIMES

" Hej, strunta i stan och ha en mysdag i vikingstad med mig istället. Liksom hänga i det fina vädret, dampa med mig och sola? Shoppa kan ni göra de dagar solen inte är framme."

Istället för att ta tåget till stan hängde vi på Cornelias idé. Vi tog våra cyklar och hängde i det fina vädret, dampade och solade. Det är de här stunderna som jag lever för. Jag älskar livet.
Inga bekymmer, man är lycklig var dag.
-Hakona mackadona.

090304

Som alltid när våren väl är på väg så kommer den där kalla jobbiga snön igen. Men den har nästan redan hunnit försvinna, så nu hoppas jag ännu mer den här gången på att den inte kommer tillbaka.
Idag mår jag bara bra förutom att jag är grymt trött, undra varför? Jo, vi dansade i två och en halv timme idag, bugg, vals och foxtrot. Att dansa par-dans är faktiskt väldigt roligt om man bortser ifrån alla klibbiga och klabbiga händer man får hålla i. Men det hör väl till antar jag, och det är ju faktiskt bara att tvätta! Och tänk nu vad mycket jag har lärt mig, jag kommer äga ut alla på dansgolvet!090303


Nu är det gjort och det är grymt snyggt! Det dunkar fortfarande lite i örat men det är inte rött längre så det ska nog gå över snart. Jag ser starkt fram emot när jag ska tvätta håret, aj... Men det ska nog gå bra. Annars har dagen varit ganska lugn emot igår. Jag var först på stan och fikade med lite folk innan jag träffade mamma för att köpa lite som kan fylla ut min garderob: en lila t-shirt och en korallröd topp. Jag köpte även en Betty Booh-dagbok. Det är min mamma som lyckats övertala mig till att börja skriva. Jag menar, hur kul är det inte att om tiotals år kunna läsa om hur jag tyckte den 3 mars 2009? Nu väntar Linda Rosing på TV:n!


THERE'S A MEANING WITH EVERYTHING

Jag är lite förvirrad tror jag. Vissa saker som jag alltid har sett som en självklarhet är inte alls självklarheter längre. En tid, ett liv som jag levde existerar inte längre och det lilla som fanns kvar utav det livet löser sakta upp sig. Men det finns en mening med allting, och nu är det dags att ta nya tag.
"Vi samlar mer vishet från misslyckanden än från framgång."- Samuel Smiles

090301


Första vår-månaden är äntligen här! Solen har varit på himlen hela dagen och temperaturen börjar ligga runt 3 plusgrader. Jag har idag varit med Elinor och vi hade en hel del att prata om. Hon fick även se mitt hus för första gången och hon ekrännde att hon saknade Gällstad. Nej, nu ropar pappa, vi ska äta!


RSS 2.0