BECOME LIKE YOU

Att vara fast i denna oerhört fascinerande värld har inte alltid varit lätt. 
Jag hade helt enkelt inget val..


PEZLYDDAN

Nu är de såhär att jag i ungefär 30 minuter har roat mig inne på "Official PEZ International website". På denna internationella hemsida går jag under namnet Pezlyddan, ganska fyndigt av mig. Här har ni mina älsklingar:

Tyvärr har de inga namn än, men de kommer nog när Cornelia kommer hem. Dock ska ni veta att det inte är speciellt enkelt att ta hand om tre Pezisar, speciellt inte Pez-pojkarna.. När jag kom in på mitt rum idag hittade jag dem såhär:

Ajabaja..

HEY BABY


LILLE-GB


Här har ni honom - mannen i mitt liv!

SOMEONE LIKE YOU

Efter de helt klart bästa veckorna på Öland genom tiderna, är jag nu hemma igen.
ÖLAND
Vi hörs.

THE PLACE THAT WE LEAVE

Nu är de sommar igen så min kära Isobell och jag åkte in till stan för att köpa glass. Kanske inte riktigt, men nästan - vi köpte glass i alla fall :


090713

På dagar som denna ska man inte käka Ben&Jerry's.


REMEMBER YOU'RE MY BABY

Det är med tungt hjärta jag påbörjar detta inlägg. Ni som känner er berörda av detta bör tända minst tre ljus för att hedra min rådgivare men också gode vän Cornelia som idag tar farväl av oss. Det kommer bli en tuff tid nu framöver. Vi kommer gå med tunga steg och sorgsna hjärtan men vi från inte glömma bort att minnas alla fina stunder vi delat med denna kvinna. (Oh! Måste detta vara ett hedersinlägg, jag kallade dig till och med kvinna Cornelia!)
För er som inte förstått tar vi alltså idag farväl av denna Cornelia som reser bort i en tre veckors tid, tungt. Jag vill avsluta detta farväl med att ge all min kärlek till dig, Cornelia, och glöm för allt i världen inte din Pez hemma!Buuuuhuuu.Okej, för att nu vara lite seriös. Jag kommer sakna dig så-jag-vet-inte-vad.

090712

De två senaste dagarna har jag hunnit med att träffa fyra vänner som jag knappt sett de senaste månaderna. Riktigt roligt om ni frågar mig. Bussresor ut på landet för att träffa ännu mer gamalt folk, te på altanen, fika och bio på stan. Visste ni förresten att om man varit i Borås i en vecka kommer man tänka på "Boråska" sedan? Det lärde Sofia mig idag!


Dock var det bara en av fyra som fastnade på bild..

VÄSTERVIK
Vi är bra.

090705

Nu drar vi till Västervik! Ses.

CORNELIA, KOLLA!


Vi har baaaara vaaraaaandra.

090704

Idag fyller min pappa 44år och jag kan bara säga att han blir bättre för varje år som går. Grattis världens bästa!

Så förutom att jag har storhandlat tillsammans med tre flickor inför kommande dagar har min dag bestått av släkt, tårta och kaffe.


KOLLA! KOLLA! KOLLA!

Det jag drömmer om varje natt har nu Isabelle genomskådat och kan ni gissa vad hon har gjort? Jag hoppar av lycka, detta är för mig ett historiskt ögonblick. Tack Isabelle, tack!


Min dröm har blivit verklighet.

090203

Idag känner jag mig sådär extremt mysig. Därför ska jag mysa hela dagen ut. När jag ändå är inne på mys-prat kan jag berätta att Ellen spelade jordens mysigaste låt igår; Speechless med Michael Jackson - Jag är helt såld."But I am speechless, speechless, that's how you make me feel. Though I'm with you I am far away and nothing is for real. When I'm with you I am lost for words, I don't know what to say. My head's spinning like a carousel, so silently I pray."

LOOKING FROM THE WINDOW

Igår var jag på äventyr med två vänner. Förresten ska jag skaffa ko, den ska heta Snuff.


SOMEONE TELL ME HOW

090702

Nu ska jag ta bussen till Ellen och bada i hennes pool. För övrigt gjorde bilden här nedanför mig ännu gladare än vad jag redan är idag!

Tänk vilket flyt man kan ha ibland..


SOM BARN PÅ NYTT

Först blev jag kär i Svante, Isabelles kanin, han är nu min bf (boyfriend):


Vi lekte sedan flyga flyglpan:


Vi hamnade tillslut i en lekpark, där trivdes jag:


Jag trivdes även när jag tappade mitt ben:


Och likaså mina vänner:Annars har jag tillsammans med Isablle och Felicia varit på äventyr i två främmande städer idag. Norrköping och Söderköping i en och samma smäll, men vilket flyt vi hade.

RSS 2.0